Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
vrijstaande woningen

Villa Paleisweg Garderen

Locatie

Het bijzondere aan deze villa was en is de positie op het perceel. Voorheen stond het huis vrij ver naar achter op het perceel waardoor de eigenaren aan de noordkant een grote voortuin hadden die zij nooit gebruikten. Daarom boden wij ze het idee om de nieuwe woning in ‘de voortuin’ te bouwen en de oude woning te slopen. Nu hebben ze een mooie tuin op het zuiden.

Door de keuze voor nieuwbouw heeft de opdrachtgever gekozen voor efficiëntie: er zaten hoge renovatiekosten aan te komen bij de oude woning, de afstand tot de bedrijfsgebouwen is groter geworden en het ‘zon’-probleem is opgelost.

Indeling

De nieuwe woning heeft een ruime entree met vide en een opvallende trap. En er is met het oog op de toekomst een slaapkamer en badkamer op de begane grond gerealiseerd. Er is een mooie serre met zicht op de tuin en het zuiden.

 

Materiaal

Zorgvuldige details zoals het vlechtwerk van metselwerk in de kopgevels, kleine dakkapellen die in de goot beginnen en het dakvlak niet verstoren, hardsteen onder de kozijnen en het gekozen metselwerkverband geven deze woning allure.

Directeur - eigenaar

Erik Verhoef

‘Geef je omgeving de ruimte!‘
Architect en mede eigenaar

Bertho Verhoef

‘Elk ontwerp is het resultaat van een zorgvuldige samenwerking tussen dromen, locatie en duurzame architectuur‘
BIM- modelleur en bouwkundige

Alfons Koerhuis

‘Het opzetten en uitwerken van bouwkundig tekenwerk is en blijft het mooiste van het vak‘
Medewerker aan het woord; Erik Verhoef

Tijdens het inventariseren van de wensen van de opdrachtgever kwamen we tot de conclusie dat we met het ‘omgooien’ van de indeling van het perceel (de plek van de woning daarop) in één klap aan al hun wensen konden voldoen. Het is erg leuk om met onze kennis en ervaring de verwachtingen van de opdrachtgever te kunnen overtreffen. Hoewel het een ingrijpende beslissing was, was het uiteindelijk ook de meest efficiënte

Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Technisch ontwerp

Ons technisch ontwerp tilt jouw project naar een hoger niveau. Met aandacht voor detail werken we het ontwerp uit tot een hoog detailniveau, zodat het klaar is voor de stap naar de aannemer/uitvoering. Je kan erop vertrouwen dat ons ontwerp wordt gerespecteerd.

Bouwbegeleiding

Onze bouwbegeleiding garandeert kwaliteit en voldoet aan de strenge eisen van de wet kwaliteitsborging. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering, waarbij we sturen en controleren op de juiste naleving. Met oog voor detail waarborgen we de esthetische uitstraling en blijven we dicht bij jou droom. Vertrouw op onze expertise voor een zorgeloos bouwproces.

Samen aan de slag?

Maak direct een afspraak!

Wij weten dat de persoonlijke klik belangrijk is, daarom maken wij graag eerst eens kennis!
1
Even kennismaken
We willen jou graag leren kennen. Een persoonlijke klik vinden we erg belangrijk.
2
Wensen afstemmen
In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je wensen en dromen, wij luisteren en stellen vragen.
3
Offerte en haalbaarheidstoets
Wij maken een duidelijk offerte voor je. Dankzij een haalbaarheidstoets vertellen wij je exact wat jouw mogelijkheden zijn.