Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
zorg, appartementen, functiewijzigingen

Appartementen de Haspel

Functieverandering

Deze locatie aan de Haspel is jaren lang in gebruik geweest als agrarisch bedrijf. Na jaren van leegstand zijn de bedrijfsmatige activiteiten gestaakt en is een traject voor functieverandering ingezet. Een deel van de gesloopte opstallen is als ‘sloopmeters’ ingezet voor het cpo-project ‘in vogelvlucht’

Inrichtingsplan op maat

De locatie is omklemd tussen de natuur. Met de nieuwe invulling die gemaakt is, wordt beter recht gedaan aan de waardevolle groene omgeving. In het inrichtingsplan is hierop ingegaan door groene erfscheidingen, een wadi en moestuin. Het gebouw zelf krijgt een groen dak en houten gevels, waardoor het opgaat in de natuurlijke omgeving.

Ontwerp met verwijzing naar vroegere agrarische gebouwen

Het hoofdvolume van het woon-zorggebouw heeft de uitstraling van een ondergeschikt, schuurachtig, bijgebouw als referentie met de vroegere agrarische gebouwen. De woningen bevinden zich op de verdieping. Op de begane grond zijn kantoren, werkplaats en opslagruimte.
 

Architect - Beng adviseur

Anita Greefhorst

‘We zijn een non- nonsense bureau. Geen wollige verhalen, wel heldere, doordachte ontwerpen, waarbij ik geloof in de kracht van eenvoud.‘
BIM- modelleur en bouwkundige

Erin Borst

‘Geen enkele ervaring is voor niets, iedere dag biedt ontwikkeling‘
Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Functiewijzigingen

Wij begrijpen het complexe proces van bedrijfsbeëindiging en bieden persoonlijke begeleiding bij elke stap. Met onze expertise zorgen we voor een ruimtelijke impact die voldoet aan de eisen van de omgevingswet. Samen creëren we een duurzame toekomst voor jouw project. 

Gebiedsontwikkeling

Als gerenommeerd architectenbureau bieden wij expertise op het gebied van gebiedsontwikkeling, regelgeving en marktontwikkeling. Wij geloven in participatie en houden rekening met omgevingsfactoren. Met ons uitgebreide netwerk van partners en onze ervaring in CPO-projecten, leveren wij hoogwaardige oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften en visie.

Samen aan de slag?

Maak direct een afspraak!

Wij weten dat de persoonlijke klik belangrijk is, daarom maken wij graag eerst eens kennis!
1
Even kennismaken
We willen jou graag leren kennen. Een persoonlijke klik vinden we erg belangrijk.
2
Wensen afstemmen
In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je wensen en dromen, wij luisteren en stellen vragen.
3
Offerte en haalbaarheidstoets
Wij maken een duidelijk offerte voor je. Dankzij een haalbaarheidstoets vertellen wij je exact wat jouw mogelijkheden zijn.

Misschien ook interessant

Bekijk alle projecten
Vrijstaande woning Volenbeekweg Ermelo