Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
Voor projecten klein en groot

Diensten

Ontdek wat Veluwse Architecten te bieden heeft. Onze diensten omvatten een breed scala aan architectonische oplossingen voor zowel residentiële als commerciële projecten. Van het ontwerpen van unieke woningen tot het creëren van functionele werkruimtes, onze ervaren architecten staan klaar om jouw droom tot leven te brengen.

Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Vergunningen

Onze expertise omvat het bijhouden van actuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Door middel van gedetailleerde berekeningen en tekeningen zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp volledig voldoet aan de eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen.

Technisch ontwerp

Ons technisch ontwerp tilt jouw project naar een hoger niveau. Met aandacht voor detail werken we het ontwerp uit tot een hoog detailniveau, zodat het klaar is voor de stap naar de aannemer/uitvoering. Je kan erop vertrouwen dat ons ontwerp wordt gerespecteerd.

Functiewijzigingen

Wij begrijpen het complexe proces van bedrijfsbeëindiging en bieden persoonlijke begeleiding bij elke stap. Met onze expertise zorgen we voor een ruimtelijke impact die voldoet aan de eisen van de omgevingswet. Samen creëren we een duurzame toekomst voor jouw project. 

BENG berekeningen

Als BENG-gecertificeerde professionals integreren wij duurzaamheid in elk aspect van het ontwerpproces. Met onze uitgebreide diensten voor BENG-labels, vergunningsaanvragen en uitvoeringsservices, zorgen we voor een grondige implementatie van duurzaamheidsprincipes, tot in het kleinste detail.

Gebiedsontwikkeling

Als gerenommeerd architectenbureau bieden wij expertise op het gebied van gebiedsontwikkeling, regelgeving en marktontwikkeling. Wij geloven in participatie en houden rekening met omgevingsfactoren. Met ons uitgebreide netwerk van partners en onze ervaring in CPO-projecten, leveren wij hoogwaardige oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften en visie.

Bouwbegeleiding

Onze bouwbegeleiding garandeert kwaliteit en voldoet aan de strenge eisen van de wet kwaliteitsborging. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering, waarbij we sturen en controleren op de juiste naleving. Met oog voor detail waarborgen we de esthetische uitstraling en blijven we dicht bij jou droom. Vertrouw op onze expertise voor een zorgeloos bouwproces.

Overige diensten

Ontdek onze diversiteit aan diensten bij Veluwse Architecten. Van gedetailleerde landschapsontwerpen tot doordachte interieurontwerpen. Ook ondersteunen we bij bestemmingsplannen (omgevingsplannen), waarvoor we putten uit ons uitgebreide netwerk van expertise. Samen brengen we jou visie tot leven.

Samen aan de slag?

Maak direct een afspraak!

Wij weten dat de persoonlijke klik belangrijk is, daarom maken wij graag eerst eens kennis!