Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
verbouw

Verbouw woning in Harderwijk

Locatie

In Harderwijk hebben we de transformatie van deze woning mogen verzorgen. We hebben de woning vrijwel in zijn geheel gemoderniseerd met een gewijzigde indeling welk beter op maat is voor de huidige bewoners. De woning is mede door deze transformatie verduurzaamd en energiezuiniger geworden door onder andere aanpassingen aan de buitenschil van de woning.

De horizontale lijn die door de donkere gepleisterde plint in het gevelbeeld ontstaat, wordt in het metselwerk doorgezet door geen stootvoeg toe te passen. Door het toepassen van duurzame materialen en moderne kleurcombinaties heeft het geheel een erg fraaie uitstraling gekregen. Mooi detail is de dakpan die van het dak overgaat naar de zijgevel.

Impressies
Menselijk
Wij zijn toegankelijk en persoonlijk betrokken. Aan elk project werken we met plezier en passie.
Lokale experts
Wij hebben uitgebreide kennis van duurzaamheid, bouwuitvoering en regelgeving, met sterke wortels in de regio.
Meedenkers
Onze rol gaat verder dan ontwerpen. Wij adviseren en werken samen met jou om tot een creatief en realistisch plan te komen.
BIM- modelleur en bouwkundige

Peter Wiegersma

‘Werken aan de dromen van de klant, het is mijn uitdaging om deze te mogen realiseren‘

De uitdaging van dit project is om de wensen van de bewoners te vertalen naar een ontwerp wat grotendeels binnen de bestaande grenzen past en dit vorm te geven. Na wat passen en meten én een virtuele wandeling door de woning is alles naar tevredenheid op nieuw ingedeeld. De woning is hiermee ook qua indeling meer gemoderniseerd. De woonkeuken is nu ruim opgezet met een open verbinding via de eetkamer naar het woon/zit gedeelte. Met het uiteindelijke resultaat ben ik zeer tevreden, de woning lijkt uit zijn schulpje te zijn gekropen en zal straks “zo trots als een pauw” aan de Stationslaan pronken. Al met al een spectaculaire transformatie.

Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Vergunningen

Onze expertise omvat het bijhouden van actuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Door middel van gedetailleerde berekeningen en tekeningen zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp volledig voldoet aan de eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen.

Technisch ontwerp

Ons technisch ontwerp tilt jouw project naar een hoger niveau. Met aandacht voor detail werken we het ontwerp uit tot een hoog detailniveau, zodat het klaar is voor de stap naar de aannemer/uitvoering. Je kan erop vertrouwen dat ons ontwerp wordt gerespecteerd.

Samen aan de slag?

Maak direct een afspraak!

Wij weten dat de persoonlijke klik belangrijk is, daarom maken wij graag eerst eens kennis!

Misschien ook interessant

Bekijk alle projecten
Twee vrijstaande woningen Elspeet