Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
zorg, verbouw

Nieuwe entree apotheek Greidanus

Locatie

Aan de rand van het centrum van Harderwijk staat apotheek Greidanus. Het pand is gebouwd in de jaren ’80 en was toe aan een opwaardering, die aansluit aan de wensen en eisen van deze tijd. Hierbij hoort ook de entree, het visitekaartje van de apotheek, die daarom een uitbreiding en daarmee ook een facelift ondergaat.

 

Uitvoering

De entree van de apotheek bevond zich in een 1-laagse aanbouw met afgeplat schilddak tegen een 2-laagse appartementenblok. De wachtkamer is door deze verbouwing groter gemaakt en de entree is meer geaccentueerd en gericht op de Selhorstweg middels een schijf met entree, luifel en reclame. Het ontwerp zorgt voor een betere interne organisatie van functies en een opwaardering van het gebouw. 

Architect - Beng adviseur

Anita Greefhorst

‘We zijn een non- nonsense bureau. Geen wollige verhalen, wel heldere, doordachte ontwerpen, waarbij ik geloof in de kracht van eenvoud.‘
dit hebben we gedaan
Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Technisch ontwerp

Ons technisch ontwerp tilt jouw project naar een hoger niveau. Met aandacht voor detail werken we het ontwerp uit tot een hoog detailniveau, zodat het klaar is voor de stap naar de aannemer/uitvoering. Je kan erop vertrouwen dat ons ontwerp wordt gerespecteerd.

Samen aan de slag?

Maak direct een afspraak!

Wij weten dat de persoonlijke klik belangrijk is, daarom maken wij graag eerst eens kennis!
1
Even kennismaken
We willen jou graag leren kennen. Een persoonlijke klik vinden we erg belangrijk.
2
Wensen afstemmen
In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je wensen en dromen, wij luisteren en stellen vragen.
3
Offerte en haalbaarheidstoets
Wij maken een duidelijk offerte voor je. Dankzij een haalbaarheidstoets vertellen wij je exact wat jouw mogelijkheden zijn.

Misschien ook interessant

Bekijk alle projecten
Schietbioscoop Harderwijk
Uitbreiding en verduurzaming woning Ermelo