Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
verbouw

Uitbreiding en verduurzaming woning Ermelo

Het Project

De wens van de opdrachtgever was tweeledig, enerzijds het uitbreiden van de woonruimte op de verdieping, anderzijds het duurzamer maken van de woning. Deze verbouwing is rigoureus aangepakt. Om een extra slaapkamer op de verdieping te creëren is het dak volledig vervangen door een steiler, geïsoleerd, dak met een hogere goot. De indeling van de verdieping is ook grotendeels veranderd. Het gemetselde buitenspouwblad is volledig verwijderd, vervolgens is hoogwaardige isolatie aangebracht en een nieuwe gevel gemetseld. De kozijnen zijn vervangen voor geïsoleerde kunststof kozijnen.

Door deze renovatie is de gehele buitenschil van de woning zorgvuldig geïsoleerd en is tegelijk de mogelijkheid gecreëerd om de gevelopeningen, waar nodig, opnieuw te positioneren. 

Het resultaat is een toekomstbestendige woning met een geheel andere uitstraling. 

Architect en mede eigenaar

Bertho Verhoef

‘Elk ontwerp is het resultaat van een zorgvuldige samenwerking tussen dromen, locatie en duurzame architectuur‘
Quote Bertho

Voor dit project is de samenwerking met de opdrachtgever erg positief verlopen. Een organisch proces, waarbij het ontwerp stap voor stap tot resultaat heeft geleid. Ook de aannemer (Marten van de Berg) heeft het ontwerp met respect uitgevoerd, wat de uitstraling zeker ten goede komt.

Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Vergunningen

Onze expertise omvat het bijhouden van actuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Door middel van gedetailleerde berekeningen en tekeningen zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp volledig voldoet aan de eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen.

Technisch ontwerp

Ons technisch ontwerp tilt jouw project naar een hoger niveau. Met aandacht voor detail werken we het ontwerp uit tot een hoog detailniveau, zodat het klaar is voor de stap naar de aannemer/uitvoering. Je kan erop vertrouwen dat ons ontwerp wordt gerespecteerd.

Samen aan de slag?

Maak direct een afspraak!

Wij weten dat de persoonlijke klik belangrijk is, daarom maken wij graag eerst eens kennis!
1
Even kennismaken
We willen jou graag leren kennen. Een persoonlijke klik vinden we erg belangrijk.
2
Wensen afstemmen
In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je wensen en dromen, wij luisteren en stellen vragen.
3
Offerte en haalbaarheidstoets
Wij maken een duidelijk offerte voor je. Dankzij een haalbaarheidstoets vertellen wij je exact wat jouw mogelijkheden zijn.

Misschien ook interessant

Bekijk alle projecten
Animal Care Harderwijk
Startersappartementen de 'Kastanjehoek'