Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
bedrijfspanden

DVS ’33 Ermelo

Locatie

Voetbalvereniging DVS ’33 gevestigd aan de Sportlaan in Ermelo. Wij hebben een ontwerp gemaakt voor een nieuwe overdekte tribune aan het hoofdveld, ter vervanging van de oude tribune. Daarnaast was de wens om extra kleedruimten, met daaraan verwante functies, zoals een krachthonk en een massageruimte. Ook de gewenste nieuwe bestuurskamer met businessclub is meegenomen in het nieuwe ontwerp.

De hoofdopzet van het ontwerp is een massieve onderbouw van zwarte betonsteen met daarboven een staalconstructie met een lichte puivulling. Daarnaast is gekozen voor een stalen dakconstructie die vrijdragend is ter plaatse van de tribune, zodat er geen kolommen het zicht op het hoofdveld ontnemen. Aan de zijde van de bestuurskamer/ businessclub wordt het vleugeldak gedragen door kolommen en bepalen daarmee de verschijningsvorm van het gebouw.

Tussen de twee vleugels van het dak bevindt zich een gang, die de verbinding vormt tussen enerzijds de tribune en anderzijds de bestuurskamer en businessclub. 

De clubkleuren, zwart en geel, zijn in het ontwerp op diverse plaatsen opgenomen. Zoals de kuipstoeltjes van de tribune, de puivulling van de bovenbouw en het tegelwerk in de kleedruimten.

Samen aan de slag?

Maak direct een afspraak!

Wij weten dat de persoonlijke klik belangrijk is, daarom maken wij graag eerst eens kennis!
1
Even kennismaken
We willen jou graag leren kennen. Een persoonlijke klik vinden we erg belangrijk.
2
Wensen afstemmen
In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je wensen en dromen, wij luisteren en stellen vragen.
3
Offerte en haalbaarheidstoets
Wij maken een duidelijk offerte voor je. Dankzij een haalbaarheidstoets vertellen wij je exact wat jouw mogelijkheden zijn.
dit hebben wij gedaan
Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Vergunningen

Onze expertise omvat het bijhouden van actuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Door middel van gedetailleerde berekeningen en tekeningen zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp volledig voldoet aan de eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen.

Technisch ontwerp

Ons technisch ontwerp tilt jouw project naar een hoger niveau. Met aandacht voor detail werken we het ontwerp uit tot een hoog detailniveau, zodat het klaar is voor de stap naar de aannemer/uitvoering. Je kan erop vertrouwen dat ons ontwerp wordt gerespecteerd.

Misschien ook interessant

Bekijk alle projecten