Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
bedrijfspanden

Schietbioscoop Harderwijk

Ontspanning en plezier

Op het Harderwijkse bedrijventerrein Drielanden-Groene Zoom is sinds 2015 dit bijzondere bedrijfspand gevestigd als onderdeel van een drietal bedrijven gericht op ontspanning.
Het onderwerp ‘Leisure’ – ontspanning en plezier – heeft daarom een grote rol gespeeld bij het ontwerpen van dit bedrijfspand.
 

Schietbaan

In een schietbioscoop projecteert men een film op een papierbaan. Politie, jachtopzieners en jagers kunnen hun schietvaardigheden (op bewegende doelen) oefenen. De schietbaan is meer dan 40 meter lang.
De bouw is uitgevoerd in ‘zicht’ beton. De lengte en materiaal vormen het concept van het ontwerp, waarbij de winkel en vergaderzaal aan de schietbaan zijn gekoppeld. Daarom is bij de entree een glazen pui bedacht zodat het ruwe beton zichtbaar en naar binnen toe doorloopt.
 

Krachtige uitstraling

We hebben ervoor gekozen dat er extra centerpengaten geboord en afgesmeerd werden met een donkere specie, waardoor het gebouw een krachtigere uitstraling heeft gekregen. Met papieren stippen is in het werk het aantal gaten per paneel bepaald. Daarnaast valt het toepassen van een kwalitatief hoog sandwichpaneel op, waarbij aandacht aan de kleur en golf van het paneel is besteedt.

Samen aan de slag?

Maak direct een afspraak!

Wij weten dat de persoonlijke klik belangrijk is, daarom maken wij graag eerst eens kennis!
1
Even kennismaken
We willen jou graag leren kennen. Een persoonlijke klik vinden we erg belangrijk.
2
Wensen afstemmen
In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je wensen en dromen, wij luisteren en stellen vragen.
3
Offerte en haalbaarheidstoets
Wij maken een duidelijk offerte voor je. Dankzij een haalbaarheidstoets vertellen wij je exact wat jouw mogelijkheden zijn.

Misschien ook interessant

Bekijk alle projecten
Eigentijdse woning in buurtschap Horst
Vrijstaande woning Volenbeekweg Ermelo