Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
vrijstaande woningen, functiewijzigingen

Nieuwbouw vrijstaande woning Volenbeekweg Ermelo

Functieverandering

Deze woning aan de Volenbeekweg is er één van twee woningen. De woning is tot stand gekomen door functieverandering. De twee woningen zijn niet gelijk maar wel ‘familie’ van elkaar.

Materiaal

De schoorsteen is als gemeenschappelijk element aanwezig en de materialen zijn onderling op elkaar afgestemd. Bij deze woning is een traditionele basis toegepast met donkere metselwerkplint, houten topgevels en rieten kap.

Architect en mede eigenaar

Bertho Verhoef

‘Elk ontwerp is het resultaat van een zorgvuldige samenwerking tussen dromen, locatie en duurzame architectuur‘
Medewerker aan het woord -Bertho Verhoef

In prettig overleg met de opdrachtgever is de sfeer en stijl van de woning tot stand gekomen. De uitdaging zat in de combinatie tussen klassiek en eigentijds. Uiteindelijk is het fijn om te zien met hoeveel zorg het project is uitgevoerd. Hierdoor komt het ontwerp optimaal tot uitdrukking.

We hebben samen met de opdrachtgever door de groenstrook/het bos gelopen om de positie van de oprit te bepalen. Al slingerend tussen de bomen. Hierdoor is de sfeer van het bos echt behouden gebleven.

Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Vergunningen

Onze expertise omvat het bijhouden van actuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Door middel van gedetailleerde berekeningen en tekeningen zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp volledig voldoet aan de eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen.

Technisch ontwerp

Ons technisch ontwerp tilt jouw project naar een hoger niveau. Met aandacht voor detail werken we het ontwerp uit tot een hoog detailniveau, zodat het klaar is voor de stap naar de aannemer/uitvoering. Je kan erop vertrouwen dat ons ontwerp wordt gerespecteerd.

Functiewijzigingen

Wij begrijpen het complexe proces van bedrijfsbeëindiging en bieden persoonlijke begeleiding bij elke stap. Met onze expertise zorgen we voor een ruimtelijke impact die voldoet aan de eisen van de omgevingswet. Samen creëren we een duurzame toekomst voor jouw project. 

Samen aan de slag?

Maak direct een afspraak!

Wij weten dat de persoonlijke klik belangrijk is, daarom maken wij graag eerst eens kennis!
1
Even kennismaken
We willen jou graag leren kennen. Een persoonlijke klik vinden we erg belangrijk.
2
Wensen afstemmen
In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je wensen en dromen, wij luisteren en stellen vragen.
3
Offerte en haalbaarheidstoets
Wij maken een duidelijk offerte voor je. Dankzij een haalbaarheidstoets vertellen wij je exact wat jouw mogelijkheden zijn.

Misschien ook interessant

Bekijk alle projecten
Schietbioscoop Harderwijk
Landelijke woning in buitengebied Ermelo