Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
bedrijfspanden

Winkelpand met showroom

Locatie

De (nieuwe) winkel van beddenspeciaalzaak Slaaphof staat sinds 2012 in Bedrijvenpark De Sypel aan de Deventerweg in Harderwijk, naast het voormalig defensiegebouw en de Californiafabriek.

Materiaal

Door de ligging op het militaire terrein, hebben we aansluiting gezocht op de bestaande functionele gebouwen. Dit heeft geleid tot een ontwerp met robuuste metselwerkvlakken in dikformaat steen.

Het gebouw ligt aan een zichtlocatie aan een rotonde waarop het hoekaccent gericht is. Het accent op de hoek is ontworpen als een grote etalage voor de beddenspeciaalzaak en verbindt de twee bakstenen vleugels.

Details

Mooie details zijn de verschillen in het metselwerk als liggend, staand en terug liggend. Ook de sortering gevelstenen, die speciaal voor dit project is gemaakt, zijn nu als sortering in productie opgenomen.

Een ander detail zijn de losse letters op het gebouw waarin ledverlichting zit en die ’s avonds een mooie uitstraling geeft.

Samen aan de slag?

Maak direct een afspraak!

Wij weten dat de persoonlijke klik belangrijk is, daarom maken wij graag eerst eens kennis!
1
Even kennismaken
We willen jou graag leren kennen. Een persoonlijke klik vinden we erg belangrijk.
2
Wensen afstemmen
In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je wensen en dromen, wij luisteren en stellen vragen.
3
Offerte en haalbaarheidstoets
Wij maken een duidelijk offerte voor je. Dankzij een haalbaarheidstoets vertellen wij je exact wat jouw mogelijkheden zijn.
Dit hebben wij gedaan
Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Vergunningen

Onze expertise omvat het bijhouden van actuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Door middel van gedetailleerde berekeningen en tekeningen zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp volledig voldoet aan de eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen.

Technisch ontwerp

Ons technisch ontwerp tilt jouw project naar een hoger niveau. Met aandacht voor detail werken we het ontwerp uit tot een hoog detailniveau, zodat het klaar is voor de stap naar de aannemer/uitvoering. Je kan erop vertrouwen dat ons ontwerp wordt gerespecteerd.

Architect en mede eigenaar

Bertho Verhoef

‘Elk ontwerp is het resultaat van een zorgvuldige samenwerking tussen dromen, locatie en duurzame architectuur‘

Misschien ook interessant

Bekijk alle projecten
Herberg 't Vossegat Uddel
Villa Paleisweg Garderen