Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
appartementen, bedrijfspanden

Nieuwbouw commerciele ruimte en appartementen

Toelichting

Aan de Putterweg, de doorgaande weg tussen Putten en Harderwijk, is op de plaats waar vroeger een winkel voor woninginrichting was, nieuwbouw gerealiseerd met op de begane grond een commerciële ruimte en op de verdiepingen zes appartementen. De commerciële plint onderscheidt zich van de appartementen door de toepassing van een donkere steen. De wit gekeimde gevels van de appartementen grijpen in de donkere plint, waardoor het een verbinding krijgt met de plint. Verder zijn er klassieke elementen toegepast waardoor er een evenwichtig  gevelbeeld ontstaat dat moeiteloos in het straatbeeld wordt opgenomen. Een voorwaarde daar het ontwerp in het oudste gedeelte van Ermelo staat met de Oude Kerk als centraal punt. 

Architect en mede eigenaar

Bertho Verhoef

‘Elk ontwerp is het resultaat van een zorgvuldige samenwerking tussen dromen, locatie en duurzame architectuur‘
Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Vergunningen

Onze expertise omvat het bijhouden van actuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Door middel van gedetailleerde berekeningen en tekeningen zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp volledig voldoet aan de eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen.

Technisch ontwerp

Ons technisch ontwerp tilt jouw project naar een hoger niveau. Met aandacht voor detail werken we het ontwerp uit tot een hoog detailniveau, zodat het klaar is voor de stap naar de aannemer/uitvoering. Je kan erop vertrouwen dat ons ontwerp wordt gerespecteerd.

Samen aan de slag?

Maak direct een afspraak!

Wij weten dat de persoonlijke klik belangrijk is, daarom maken wij graag eerst eens kennis!
1
Even kennismaken
We willen jou graag leren kennen. Een persoonlijke klik vinden we erg belangrijk.
2
Wensen afstemmen
In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je wensen en dromen, wij luisteren en stellen vragen.
3
Offerte en haalbaarheidstoets
Wij maken een duidelijk offerte voor je. Dankzij een haalbaarheidstoets vertellen wij je exact wat jouw mogelijkheden zijn.

Misschien ook interessant

Bekijk alle projecten
21 appartementen met commerciële plint
Villa in jaren dertig stijl