Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
appartementen

Startersappartementen Dokter Holtropstraat Ermelo

Locatie

Op deze locatie aan de Dokter Holtropstraat was achtereenvolgens een installatiebedrijf en jarenlang een badkamerwinkel gevestigd. In dit deel van Ermelo is het moeilijk gebleken bedrijvigheid voort te zetten of op te starten. Daarom is de transitie naar woningbouw door ons onderzocht en verder uitgewerkt. Vanwege de grote vraag is gekozen voor appartementen in de goedkope/ sociale sector

Materialen

In de voorgevel is een topgevel aangebracht aansluitend op de diversiteit van gevelrichtingen in de straat. Ook de kleurstelling sluit aan op het algemene straatbeeld met gedekte bruin en grijstinten.

Het gebouw is opgebouwd uit twee delen. Tussen de gebouwdelen is een ruime patio voorzien waar tevens de voordeuren zich bevinden. Het gebouw is zowel vanaf de voorzijde (Dr. Holtropstraat) als de achterzijde (Schoolpad) toegankelijk.

Architect en mede eigenaar

Bertho Verhoef

‘Elk ontwerp is het resultaat van een zorgvuldige samenwerking tussen dromen, locatie en duurzame architectuur‘
BIM- modelleur en bouwkundige

Alfons Koerhuis

‘Het opzetten en uitwerken van bouwkundig tekenwerk is en blijft het mooiste van het vak‘
Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Vergunningen

Onze expertise omvat het bijhouden van actuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Door middel van gedetailleerde berekeningen en tekeningen zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp volledig voldoet aan de eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen.

1
Even kennismaken
We willen jou graag leren kennen. Een persoonlijke klik vinden we erg belangrijk.
2
Wensen afstemmen
In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je wensen en dromen, wij luisteren en stellen vragen.
3
Offerte en haalbaarheidstoets
Wij maken een duidelijk offerte voor je. Dankzij een haalbaarheidstoets vertellen wij je exact wat jouw mogelijkheden zijn.

Misschien ook interessant

Bekijk alle projecten
Functieverandering ‘Nieuw Klarenbeek’