Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
vrijstaande woningen

Moderne bosvilla in Garderen

verscholen in het bos

Op deze unieke locatie in Garderen, verscholen in het bos, hebben wij het ontwerp mogen verzorgen van deze moderne villa.

Om maximaal verbinding te krijgen met het omliggende bos wordt er in 1 bouwlaag boven de grond gebouwd. Het bouwvolume met plat dak is in drie delen opgedeeld. Een transparant deel met keuken en woonkamer, een meer gesloten deel met daarin de slaapkamer en badkamer. En aan de voorzijde een iets lager, gesloten deel, met hierin de keuken en bijkeuken. In het midden, als verbinding tussen de drie delen, bevindt zich de entree van de woning. 

1
Villa gaat op in de bosrijke omgeving
2
Veel verborgen ruimte door ruime kelder
3
Ruim 400 m2
Kelder

Onder de volledige woning is een kelder aangebracht. Naast een kantoor en slaapkamer is in de kelder ook een royale, bruikbare opslagruimte.

Groene omgeving

De woning wordt opgetrokken uit robuuste materialen: Natuursteen metselwerk met zwarte houten details. De dakranden worden uitgevoerd in een stoer stalen profiel. De toegepaste kleuren zijn zo gekozen dat de villa opgaat in zijn omgeving. Door de grote glaspartijen en ruime overdekte terrassen is er maximaal contact met, en beleving van, het omliggende bos.

Samen aan de slag?

Maak direct een afspraak!

Wij weten dat de persoonlijke klik belangrijk is, daarom maken wij graag eerst eens kennis!
1
Even kennismaken
We willen jou graag leren kennen. Een persoonlijke klik vinden we erg belangrijk.
2
Wensen afstemmen
In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je wensen en dromen, wij luisteren en stellen vragen.
3
Offerte en haalbaarheidstoets
Wij maken een duidelijk offerte voor je. Dankzij een haalbaarheidstoets vertellen wij je exact wat jouw mogelijkheden zijn.
Wie hebben er aan gewerkt
Architect en mede eigenaar

Bertho Verhoef

‘Elk ontwerp is het resultaat van een zorgvuldige samenwerking tussen dromen, locatie en duurzame architectuur‘
BIM- modelleur en bouwkundige

Alfons Koerhuis

‘Het opzetten en uitwerken van bouwkundig tekenwerk is en blijft het mooiste van het vak‘
wat hebben wij gedaan
Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Vergunningen

Onze expertise omvat het bijhouden van actuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Door middel van gedetailleerde berekeningen en tekeningen zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp volledig voldoet aan de eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen.

Technisch ontwerp

Ons technisch ontwerp tilt jouw project naar een hoger niveau. Met aandacht voor detail werken we het ontwerp uit tot een hoog detailniveau, zodat het klaar is voor de stap naar de aannemer/uitvoering. Je kan erop vertrouwen dat ons ontwerp wordt gerespecteerd.

Bouwbegeleiding

Onze bouwbegeleiding garandeert kwaliteit en voldoet aan de strenge eisen van de wet kwaliteitsborging. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering, waarbij we sturen en controleren op de juiste naleving. Met oog voor detail waarborgen we de esthetische uitstraling en blijven we dicht bij jou droom. Vertrouw op onze expertise voor een zorgeloos bouwproces.

Misschien ook interessant

Bekijk alle projecten
Kinderdagcentrum Beertje Puk Ermelo
Nieuwe entree apotheek Greidanus