Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
bedrijfspanden

Herberg 't Vossegat Uddel

Locatie

In het buitengebied van Apeldoorn in buurtschap Meerveld in Uddel is áchter de bestaande herberg een groepsaccommodatie gerealiseerd.

Herberg ´t Vossegat is gevestigd in een historische T-boerderij, gelegen op een uit de oudheid stammend erf. De boerderij had in het verleden de functie van herberg. Het pand lag aan de doorgaande route van Arnhem naar Harderwijk en vormde een belangrijke pleisterplaats, zelfs koningin Wilhelmina heeft de herberg bezocht.

Openheid

Om het ontwerp te laten inpassen in de omgeving en naar de achtergelegen enk, was openheid een belangrijk uitgangspunt. Het gebouw lijkt een toevallige situering te hebben gekregen, zoals dat in historische opzet van erven gebruikelijk was. Op deze manier wordt het op een natuurlijke wijze in het landschap opgenomen.

Uitstraling

De accommodatie bestaat uit een Bed&Breakfast en groepsruimtes. De uitstraling van dit pand is sober van kleur en krachtig van vorm. Hierdoor blijft het agrarische karakter van het gebied behouden. Door de clustering van dakvensters ontstaat er een zee van licht en ruimte.

Architect - Beng adviseur

Anita Greefhorst

‘We zijn een non- nonsense bureau. Geen wollige verhalen, wel heldere, doordachte ontwerpen, waarbij ik geloof in de kracht van eenvoud.‘
Dit hebben we gedaan
Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Vergunningen

Onze expertise omvat het bijhouden van actuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Door middel van gedetailleerde berekeningen en tekeningen zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp volledig voldoet aan de eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen.

Technisch ontwerp

Ons technisch ontwerp tilt jouw project naar een hoger niveau. Met aandacht voor detail werken we het ontwerp uit tot een hoog detailniveau, zodat het klaar is voor de stap naar de aannemer/uitvoering. Je kan erop vertrouwen dat ons ontwerp wordt gerespecteerd.

Bouwbegeleiding

Onze bouwbegeleiding garandeert kwaliteit en voldoet aan de strenge eisen van de wet kwaliteitsborging. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering, waarbij we sturen en controleren op de juiste naleving. Met oog voor detail waarborgen we de esthetische uitstraling en blijven we dicht bij jou droom. Vertrouw op onze expertise voor een zorgeloos bouwproces.

Samen aan de slag?

Maak direct een afspraak!

Wij weten dat de persoonlijke klik belangrijk is, daarom maken wij graag eerst eens kennis!
1
Even kennismaken
We willen jou graag leren kennen. Een persoonlijke klik vinden we erg belangrijk.
2
Wensen afstemmen
In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je wensen en dromen, wij luisteren en stellen vragen.
3
Offerte en haalbaarheidstoets
Wij maken een duidelijk offerte voor je. Dankzij een haalbaarheidstoets vertellen wij je exact wat jouw mogelijkheden zijn.

Misschien ook interessant

Bekijk alle projecten
Klassieke duurzame woning in Ermelo
DVS ’33 Ermelo