Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
9 november , 2023

Migrantenhuisvesting in Bunschoten

Gemeente Bunschoten heeft de vergunning verleend voor de realisatie van de migrantenhuisvesting aan de Celciusweg in Bunschoten.

Het eerdere plan is flink op de schop gegaan en zodanig herzien dat hierdoor de vorm en uitstraling van het pand flink is veranderd.

Daarnaast is de leefruimte van de bewoners naar de huidige tijd en normen getild. Er is zodoende een duurzame, ruim opgezette huisvesting ontworpen voor de toekomstige bewoners die aan alle eisen van deze tijd voldoet.

De volgende fase breekt nu aan, wij gaan het tekenwerk gereed maken voor uitvoering. 

Waarom kiezen voor Veluwse architecten?

Wij zijn persoonlijk betrokken, breed georiënteerd en denken graag mee om jou droom tot een creatief en realistisch plan uit te werken. Neem eens een kijkje op onze pagina ‘over ons’ of maak een afspraak om eens kennis te maken

Hoe gaan jullie te werk?

We beginnen altijd met een kennismaking bij ons op kantoor of op locatie. In dit vrijblijvende gesprek worden alle wensen en ideeën op tafel gelegd. Op basis hiervan bieden wij een uitgebreide offerte aan die is opgedeeld in verschillende stappen, ook wel fases in het proces genoemd. Wij werken in fases zodat we je stap voor stap kunnen meenemen in het proces en indien nodig kunnen bij sturen. Op de pagina ‘plan van aanpak’ hebben we onze werkwijze uitgebreid beschreven. 

Kunnen we bij jullie ook terecht voor een kleine verbouwing of aanbouw?

Wij staan graag voor je klaar om jou droom te realiseren. Ook als jou droom een kleine verbouwing of aanbouw is waarmee je woning of pand weer aansluit bij je huidige behoeftes

Werken jullie samen met vaste partners?

Wij hebben goede contacten in de regio, en kunnen je hierdoor van goed advies voorzien. Uiteraard staan wij staan open voor nieuwe kennismakingen en deze mag je ook zelf aandragen. 

Het is jou/jullie droom en je bepaald zelf met wie je in zee gaat.

Menselijk
Wij zijn toegankelijk en persoonlijk betrokken. Aan elk project werken we met plezier en passie.
Lokale experts
Wij hebben uitgebreide kennis van duurzaamheid, bouwuitvoering en regelgeving, met sterke wortels in de regio.
Meedenkers
Onze rol gaat verder dan ontwerpen. Wij adviseren en werken samen met jou om tot een creatief en realistisch plan te komen.