Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
1 februari , 2024

Verbouw en verduurzamen vrijstaande woning

De opdrachtgevers kwamen bij ons met de vraag of wij voor hun nieuw aangekochte vrijstaande woning een mooi plan konden ontwerpen om de woning te verduurzamen en zo aan te passen dat het aan al hun wensen zou voldoen. Wat een leuke opdracht!

De begane grond heeft een andere indeling van de ruimtes gekregen, zodat er een slaapkamer met inloopkast en een badkamer op de begane grond gerealiseerd kan worden. En de keuken is ruimer met een toegang naar buiten. 

Ook de buitenkant wordt onder handen genomen. De kozijnen worden op elkaar afgestemd en de gevel krijgt een andere kleur. Doordat de aanbouw wordt vernieuwd en de dakkapellen dezelfde uitstraling krijgen, ontstaat er architectonisch weer een mooi geheel. Uiteraard wordt de woning ook verduurzaamd met o.a. zonnepanelen en een warmtepomp.

We hebben ondertussen akkoord welstand ontvangen van de gemeente Ermelo en gaan het ontwerp verder uitwerken voor aanvraag omgevingsvergunning. 

Heeft u ook verbouw plannen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden
1
Even kennismaken
We willen jou graag leren kennen. Een persoonlijke klik vinden we erg belangrijk.
2
Wensen afstemmen
In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je wensen en dromen, wij luisteren en stellen vragen.
3
Offerte en haalbaarheidstoets
Wij maken een duidelijk offerte voor je. Dankzij een haalbaarheidstoets vertellen wij je exact wat jouw mogelijkheden zijn.