Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
vrijstaande woningen

Villa in jaren dertig stijl

Villa in jaren dertig stijl

Het perceel is onderdeel van nieuwbouwplan Het Trefpunt, aan de rand van Ermelo Noord. Het boskarakter dat aanwezig is wordt zoveel mogelijk gehandhaafd.

Bestaande bomen en boomgroepen zijn waar mogelijk gespaard en geven het gebied zijn karakteristieke uitstraling. De wijk is opgezet als een voor de jaren dertig kenmerkende tuinwijk met de daarbij passende architectuur. De samengestelde volumes van deze klassieke woning worden bij elkaar gehouden door witte daklijsten en goot. Door de erker tot de goot door te trekken ontstaat een eigenwijze uitstraling die teruggrijpt naar de jaren 30 van de vorige eeuw.

Materiaal

De gekozen materialen zijn van hoge kwaliteit. De uitgekozen stenen komen uit een fabriek waar nog authentiek met kolen wordt gebakken. Hierdoor is het ‘ambacht’ van de jaren 30 als het ware in de steen zichtbaar. De brede composietstenen onderdorpels onder de kozijnen dienen tegelijk als lekdorpel. De roedeverdeling in de ramen, de bloembak naast de handgemaakte voordeur en de hardstenen brievenbus maken het ambachtelijk klassieke plaatje compleet.

Menselijk
Wij zijn toegankelijk en persoonlijk betrokken. Aan elk project werken we met plezier en passie.
Lokale experts
Wij hebben uitgebreide kennis van duurzaamheid, bouwuitvoering en regelgeving, met sterke wortels in de regio.
Meedenkers
Onze rol gaat verder dan ontwerpen. Wij adviseren en werken samen met jou om tot een creatief en realistisch plan te komen.
Indeling

De plattegrond is zowel functioneel als eigentijds. In de hal een ruime vide. Het woongedeelte licht en ruim met open keuken, kookeiland en ensuite kast. In de erker een ‘echte’ vensterbank! Op de verdiepingen voldoende slaapkamers en speelruimte. Deze woning is als een maatpak ontworpen waardoor het zowel persoonlijk als stijlvol is geworden.

Architect en mede eigenaar

Bertho Verhoef

‘Elk ontwerp is het resultaat van een zorgvuldige samenwerking tussen dromen, locatie en duurzame architectuur‘
Dit hebben we gedaan
Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Vergunningen

Onze expertise omvat het bijhouden van actuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Door middel van gedetailleerde berekeningen en tekeningen zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp volledig voldoet aan de eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen.

Technisch ontwerp

Ons technisch ontwerp tilt jouw project naar een hoger niveau. Met aandacht voor detail werken we het ontwerp uit tot een hoog detailniveau, zodat het klaar is voor de stap naar de aannemer/uitvoering. Je kan erop vertrouwen dat ons ontwerp wordt gerespecteerd.

Samen aan de slag?

Maak direct een afspraak!

Wij weten dat de persoonlijke klik belangrijk is, daarom maken wij graag eerst eens kennis!

Misschien ook interessant

Bekijk alle projecten
21 appartementen met commerciële plint
Nieuwbouw vrijstaande woning Volenbeekweg Ermelo