Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
zorg, verbouw

Gezondheidscentrum De Linde

Locatie

In het centrum van Ermelo staat dit combinatiegebouw aan de Burgemeester Langmanstraat. Boven supermarkt Plus en onder 2 lagen appartementen was tot voor kort de locatie van Bibliotheek Noord-Veluwe Ermelo gevestigd. Vanaf eind 2017 is hier de nieuwbouw gestart van een gecombineerd gezondheidscentrum met ruimte voor onder andere twee huisartsenpraktijken, apotheek en een verhuurbaar gedeelte met 5 paramedische praktijken voor logopedie, orthopedische schoentechniek, fysiotherapie, huidtherapie en oefentherapie cesar en mensendieck in de voormalige bibliotheek. 

Indeling

Over de indeling van alle ruimten is zorgvuldig met de huisartsen en apotheker nagedacht. Iedere praktijk heeft zijn eigen hoek en specifieke wensen, maar ook de eenheid in het interieur is zorgvuldig op elkaar afgestemd. Ook is er expertise ingeschakeld van Caroline Molenaar, interieurarchitect uit Harderwijk. Zij heeft met name de ontvangstbalies en wachtruimten vormgegeven. 

Wat hebben we gedaan
Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Vergunningen

Onze expertise omvat het bijhouden van actuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Door middel van gedetailleerde berekeningen en tekeningen zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp volledig voldoet aan de eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen.

Technisch ontwerp

Ons technisch ontwerp tilt jouw project naar een hoger niveau. Met aandacht voor detail werken we het ontwerp uit tot een hoog detailniveau, zodat het klaar is voor de stap naar de aannemer/uitvoering. Je kan erop vertrouwen dat ons ontwerp wordt gerespecteerd.

Bouwbegeleiding

Onze bouwbegeleiding garandeert kwaliteit en voldoet aan de strenge eisen van de wet kwaliteitsborging. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering, waarbij we sturen en controleren op de juiste naleving. Met oog voor detail waarborgen we de esthetische uitstraling en blijven we dicht bij jou droom. Vertrouw op onze expertise voor een zorgeloos bouwproces.

Menselijk
Wij zijn toegankelijk en persoonlijk betrokken. Aan elk project werken we met plezier en passie.
Lokale experts
Wij hebben uitgebreide kennis van duurzaamheid, bouwuitvoering en regelgeving, met sterke wortels in de regio.
Meedenkers
Onze rol gaat verder dan ontwerpen. Wij adviseren en werken samen met jou om tot een creatief en realistisch plan te komen.

Misschien ook interessant

Bekijk alle projecten
21 appartementen met commerciƫle plint
Twee vrijstaande woningen Elspeet