Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
functiewijzigingen, rijwoningen

CPO In vogelvlucht

Locatie

Dit CPO project bestaat uit een groep enthousiaste jongeren die samen een woonwijk willen realiseren, voor het belangrijkste deel in de sociale sector. Na uitgebreide zoektocht hebben we een locatie gevonden aan het Rodeschuurderwegje waar de wens tot uitvoer gebracht kon worden.

De locatie bestaat uit een met groen omzoomd stuk grasland in het ‘hart van horst’, tegenover de basisschool. Vanwege het groene karakter van het gebied is gekozen voor een atypische opzet van de percelen. Er is namelijk gekozen voor een rondweg aan de buitenzijde met daaraan grenzend de voortuinen. Alle achtertuinen zijn naar het middengebied gekeerd, waar een (autovrij!) parkachtig gebied is ontworpen. Door de achtertuinen deels groenbestemming te geven en lage haagstructuren aan te brengen, is er een vloeiende overgang tussen het groene openbare gebied en de privétuinen. 
 

De woningen zijn in landelijke stijl ontworpen, met genuanceerd klassiek metselwerk met houten paneelvullingen. Afgedekt met donkere dakpannen. De woningen hebben allemaal een BENG-certificaat (bijna energie neutraal gebouw) en zijn dus energetisch zeer duurzaam.

Architect en mede eigenaar

Bertho Verhoef

‘Elk ontwerp is het resultaat van een zorgvuldige samenwerking tussen dromen, locatie en duurzame architectuur‘
Architect - Beng adviseur

Anita Greefhorst

‘We zijn een non- nonsense bureau. Geen wollige verhalen, wel heldere, doordachte ontwerpen, waarbij ik geloof in de kracht van eenvoud.‘
BIM- modelleur en bouwkundige

Erin Borst

‘Geen enkele ervaring is voor niets, iedere dag biedt ontwikkeling‘
Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Vergunningen

Onze expertise omvat het bijhouden van actuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Door middel van gedetailleerde berekeningen en tekeningen zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp volledig voldoet aan de eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen.

Technisch ontwerp

Ons technisch ontwerp tilt jouw project naar een hoger niveau. Met aandacht voor detail werken we het ontwerp uit tot een hoog detailniveau, zodat het klaar is voor de stap naar de aannemer/uitvoering. Je kan erop vertrouwen dat ons ontwerp wordt gerespecteerd.

Functiewijzigingen

Wij begrijpen het complexe proces van bedrijfsbeëindiging en bieden persoonlijke begeleiding bij elke stap. Met onze expertise zorgen we voor een ruimtelijke impact die voldoet aan de eisen van de omgevingswet. Samen creëren we een duurzame toekomst voor jouw project. 

BENG berekeningen

Als BENG-gecertificeerde professionals integreren wij duurzaamheid in elk aspect van het ontwerpproces. Met onze uitgebreide diensten voor BENG-labels, vergunningsaanvragen en uitvoeringsservices, zorgen we voor een grondige implementatie van duurzaamheidsprincipes, tot in het kleinste detail.

Gebiedsontwikkeling

Als gerenommeerd architectenbureau bieden wij expertise op het gebied van gebiedsontwikkeling, regelgeving en marktontwikkeling. Wij geloven in participatie en houden rekening met omgevingsfactoren. Met ons uitgebreide netwerk van partners en onze ervaring in CPO-projecten, leveren wij hoogwaardige oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften en visie.

Bouwbegeleiding

Onze bouwbegeleiding garandeert kwaliteit en voldoet aan de strenge eisen van de wet kwaliteitsborging. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering, waarbij we sturen en controleren op de juiste naleving. Met oog voor detail waarborgen we de esthetische uitstraling en blijven we dicht bij jou droom. Vertrouw op onze expertise voor een zorgeloos bouwproces.

Samen aan de slag?

Maak direct een afspraak!

Wij weten dat de persoonlijke klik belangrijk is, daarom maken wij graag eerst eens kennis!
1
Even kennismaken
We willen jou graag leren kennen. Een persoonlijke klik vinden we erg belangrijk.
2
Wensen afstemmen
In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je wensen en dromen, wij luisteren en stellen vragen.
3
Offerte en haalbaarheidstoets
Wij maken een duidelijk offerte voor je. Dankzij een haalbaarheidstoets vertellen wij je exact wat jouw mogelijkheden zijn.

Misschien ook interessant

Bekijk alle projecten
Schietbioscoop Harderwijk
Nieuwe entree apotheek Greidanus