Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
Persoonlijke architectuur

Van droom tot ontwerp tot realisatie

Menselijk
Wij zijn toegankelijk en persoonlijk betrokken. Aan elk project werken we met plezier en passie.
Lokale experts
Wij hebben uitgebreide kennis van duurzaamheid, bouwuitvoering en regelgeving, met sterke wortels in de regio.
Meedenkers
Onze rol gaat verder dan ontwerpen. Wij adviseren en werken samen met jou om tot een creatief en realistisch plan te komen.
Gezondheidscentrum Salem
Eigentijdse woning in bosrijke wijk
Lekker transparant, zo werken wij
1
Even kennismaken
We willen jou graag leren kennen. Een persoonlijke klik vinden we erg belangrijk.
2
Wensen afstemmen
In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je wensen en dromen, wij luisteren en stellen vragen.
3
Offerte en haalbaarheidstoets
Wij maken een duidelijk offerte voor je. Dankzij een haalbaarheidstoets vertellen wij je exact wat jouw mogelijkheden zijn.
Samen aan de slag?

Maak direct een afspraak!

Wij weten dat de persoonlijke klik belangrijk is, daarom maken wij graag eerst eens kennis!

We regelen het voor je

Een greep uit onze diensten
Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Vergunningen

Onze expertise omvat het bijhouden van actuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Door middel van gedetailleerde berekeningen en tekeningen zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp volledig voldoet aan de eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen.

Technisch ontwerp

Ons technisch ontwerp tilt jouw project naar een hoger niveau. Met aandacht voor detail werken we het ontwerp uit tot een hoog detailniveau, zodat het klaar is voor de stap naar de aannemer/uitvoering. Je kan erop vertrouwen dat ons ontwerp wordt gerespecteerd.

Overige diensten

Ontdek onze diversiteit aan diensten bij Veluwse Architecten. Van gedetailleerde landschapsontwerpen tot doordachte interieurontwerpen. Ook ondersteunen we bij bestemmingsplannen (omgevingsplannen), waarvoor we putten uit ons uitgebreide netwerk van expertise. Samen brengen we jou visie tot leven.

Daarom de Veluwse Architecten

Persoonlijke klik is key

  • Onze werkwijze is flexibel en klantgericht
  • Altijd eerst een vrijblijvend intake gesprek, op locatie of bij ons op kantoor
  • Offertes zijn duidelijk en transparant opgesteld en opgedeeld in verschillende stappen
De architecten van de Veluwe

Op zoek naar een betrouwbare architect die je helpt van droom tot ontwerp tot realisatie? Ons ervaren team staat voor je klaar om jouw ideeën werkelijkheid te maken. Met onze kennis en ervaring in ontwerp, vergunningen en bouwbegeleiding zorgen we voor een soepele en succesvolle projectuitvoering. We zijn goed op de hoogte van de wet- en regelgeving en hebben goede banden met de gemeentes, waardoor het proces efficiënt verloopt. Daarnaast hechten we veel waarde aan persoonlijk contact, zodat we jouw wensen nauwkeurig kunnen vertalen naar een uniek en functioneel ontwerp. Ontdek vandaag nog hoe onze Veluwse Architecten jou kunnen helpen bij het verwezenlijken van jouw droomproject.