Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
21 maart , 2024

Woning uitbreiden en verduurzamen

Verduurzamen en moderiseren

Voor deze jaren 80 woning kregen we de opdracht om de woning te verduurzamen, om de uitstraling te moderniseren en om extra woonruimte toe te voegen. De bewoners hebben een duidelijke visie en kwamen bij ons met een zogenoemde ‘moetenlijst’ en een wensenlijst. Wat een leuke opdracht waarin wij al onze creativiteit en expertise in kwijt kunnen.

welstand akkoord en aanvraag omgevingsvergunning

Naast alle techniek om de woning te verduurzamen wordt de garage onderkelderd en krijgt een extra verdieping om aan de wens te voldoen om extra woonruimte te creëren. Door de garage te voorzien van een groendak ontstaat er een hele natuurlijke overgang met de omgeving.

De uitstraling van de woning wordt gemoderniseerd door de gevels te voorzien van ruime raampartijen. Hierdoor ontstaat er een prettige en lichte binnenruimte.

Voor deze uitbreiding en verduurzaming hebben we welstand akkoord ontvangen van de gemeente Ermelo. De omgevingsvergunning kan worden aangevraagd. 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om jou bestaande woning te verduurzamen en moderniseren?
1
Even kennismaken
We willen jou graag leren kennen. Een persoonlijke klik vinden we erg belangrijk.
2
Wensen afstemmen
In een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je wensen en dromen, wij luisteren en stellen vragen.
3
Offerte en haalbaarheidstoets
Wij maken een duidelijk offerte voor je. Dankzij een haalbaarheidstoets vertellen wij je exact wat jouw mogelijkheden zijn.