Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
30 november , 2023

Verbouw van manege naar kantoor

Voor onze opdrachtgever Sight Landscaping hebben we afgelopen week een omgevingsvergunning ingediend bij de gemeente Ermelo. De manege wordt getransformeerd naar een kantoor en kantine voor de technische dienst en opslagruimte voor materieel.

Daarnaast zijn we op dit perceel bezig met het ontwikkelen van een nieuw kantoor bij de bestaande boerderij.   

een greep uit onze diensten
Architectonisch ontwerp

Onze veelzijdige en creatieve architectuurstijl levert maatwerk, verrassende en unieke ontwerpen op. Of het nu gaat om kleine of gedetailleerde ontwerpopdrachten, wij streven altijd naar het beste ontwerp dat perfect past bij jou en de omgeving.

Vergunningen

Onze expertise omvat het bijhouden van actuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Door middel van gedetailleerde berekeningen en tekeningen zorgen wij ervoor dat jouw ontwerp volledig voldoet aan de eisen om een omgevingsvergunning aan te vragen.

Technisch ontwerp

Ons technisch ontwerp tilt jouw project naar een hoger niveau. Met aandacht voor detail werken we het ontwerp uit tot een hoog detailniveau, zodat het klaar is voor de stap naar de aannemer/uitvoering. Je kan erop vertrouwen dat ons ontwerp wordt gerespecteerd.

Functiewijzigingen

Wij begrijpen het complexe proces van bedrijfsbeĆ«indiging en bieden persoonlijke begeleiding bij elke stap. Met onze expertise zorgen we voor een ruimtelijke impact die voldoet aan de eisen van de omgevingswet. Samen creĆ«ren we een duurzame toekomst voor jouw project.