Ga naar inhoud
Veluwse Architecten
Heb je een vraag of wil je even kennismaken?

Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met ons op, wij geven je zo spoedig mogelijk antwoord.

Waar kunnen we je mee helpen?*
We nemen bij het maken van een offerte altijd eerst contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek, digitaal of live, kunnen we al je wensen en vragen doornemen om tot een strakke offerte te komen.
Gegevens en vraag
Veelgestelde vragen
Waarom kiezen voor Veluwse architecten?

Wij zijn persoonlijk betrokken, breed georiënteerd en denken graag mee om jou droom tot een creatief en realistisch plan uit te werken. Neem eens een kijkje op onze pagina ‘over ons’ of maak een afspraak om eens kennis te maken

Hoe gaan jullie te werk?

We beginnen altijd met een kennismaking bij ons op kantoor of op locatie. In dit vrijblijvende gesprek worden alle wensen en ideeën op tafel gelegd. Op basis hiervan bieden wij een uitgebreide offerte aan die is opgedeeld in verschillende stappen, ook wel fases in het proces genoemd. Wij werken in fases zodat we je stap voor stap kunnen meenemen in het proces en indien nodig kunnen bij sturen. Op de pagina ‘plan van aanpak’ hebben we onze werkwijze uitgebreid beschreven. 

Kunnen we bij jullie ook terecht voor een kleine verbouwing of aanbouw?

Wij staan graag voor je klaar om jou droom te realiseren. Ook als jou droom een kleine verbouwing of aanbouw is waarmee je woning of pand weer aansluit bij je huidige behoeftes

Werken jullie samen met vaste partners?

Wij hebben goede contacten in de regio, en kunnen je hierdoor van goed advies voorzien. Uiteraard staan wij staan open voor nieuwe kennismakingen en deze mag je ook zelf aandragen. 

Het is jou/jullie droom en je bepaald zelf met wie je in zee gaat.

Veluwse Architecten

Kom eens langs

Je vindt ons in het centrum van Ermelo waar wij met plezier en passie werken aan allerlei verschillende ontwerpen.