Viktor – Bim-modelleur en bouwkundige

‘Héél bewust en aandachtig naar klanten luisteren, dát werkt het beste’    

Het is al weer tien jaar geleden dat ik bij veluwse architecten aan de slag ging als bouwkundige en Bim-modelleur. Voor die tijd werkte ik bij een middelgroot architecten- en adviesbureau als bouwkundig tekenaar. In projectteams heb ik getekend aan woningbouw-, renovatie- en retailprojecten. Het verschil tussen dit soort projecten zit ‘m vooral in tijd: woningbouw en renovatie zijn langlopende projecten, met uitwerking vanaf het definitief-ontwerpfase tot aan uitvoeringsontwerpfase. Retailprojecten zijn kortlopende trajecten, inmeten van bestaande locatie en via de architect naar een definitief ontwerp en uitvoeringsontwerp.

Mijn werk als bouwkundige en Bim-modelleur:

• Zodra het voorontwerp van één van onze architecten door jou (de opdrachtgever) is goedgekeurd, neem ik het project over om het verder technisch uit te werken.

• Ik onderhoud contacten met architect, gemeente, brandweer en andere adviseurs en aannemers die met ons samenwerken. Uiteraard koppel ik alle informatie aan jou terug tijdens het hele proces.

• Daarnaast voer ik allerlei bijzaken uit binnen ons bureau bijvoorbeeld als stagebegeleider, bedrijfshulpverlener en ook ICT-beheer valt onder mijn verantwoordelijkheid.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Ik realiseer graag jouw wensen